Forum sojuszu!

Forum sojuszu - Twierdzaonline.pl

Ogłoszenie

Zanim zaczniesz cokolwiek pisać - przeczytaj ważny temat który jest zamieszczony w dziale Forum!

#1 2007-11-30 16:52:32

Blondi

Młodzieniec

8665665
Punktów :   

Czlonkowie sojuszu

Niezbyt wiedzialem gdzie o tym napisac i jezeli zle wybralem to sorry. Wydaje mi sie, ze narazie wystarczy nam nowych czlonkow. 16 osob to chyba wystarczajaca duzo. Wkoncu dojdziemy do takiego stanu jak ma twierdza templariuszy ze bedzie duuuzo czlonkow a tylko kilku tak naprawde dobrych. Mysle ze zeby zbudowac silny sojusz kazdy w nim powinien prezentowac wysoki poziom. U nas tez jest tak ze jest pare osob (w tym ja) ktore maja mniej pkt, ale oni sie powoli pna do gory Nie wiem co na to szefostwo ale takie jest moje skromne zdanie.

#2 2007-11-30 17:23:53

Star vel Rolff

Administrator

status 2200239
8473930
Call me!
Punktów :   

Re: Czlonkowie sojuszu

Blondi - miejsce niestety złe (trochę) na taki temat - raczej należało zamieścić ten temat w dziale Organizacja sojuszu i forum. Pod każdym z działów jest opis o co chodzi w danym dziale - czytajcie to - Nie ma pretensji do Ciebie o to, i nic złego się nie stało.

Tak jak pisałem temat tutaj nie pasuje wiec go przenoszę - tam gdzie jego miejsce Do działy "Organizacja Sojuszu i Forum"

Co do tematu, jest bardzo dobry Podyskutujemy - ja na razie napiszę tylko tyle że sie zgadzam z Tobą a później dodam coś więcej.

Pozdrawiam Star

Jeśli brakuje ci wszystkiego z wyjątkiem wrogów, to znaczy, że bitwa trwa.

#3 2007-11-30 19:22:02

Blondi

Młodzieniec

8665665
Punktów :   

OK sorki

#4 2007-12-01 13:31:51

Nyarlathotep

Administrator

Punktów :   

Nie wiem skąd to uprzedzenie do dużej ilości osób w sojuszu... Niedługo będą kolejne czystki, co najmniej dwóch graczy się wyrzuci... Przecież i tak selekcja jest TOP100, więc nie ma co narzekać.

#5 2007-12-02 08:52:08

Star vel Rolff

Administrator

status 2200239
8473930
Call me!
Punktów :   

Nyarlathotep napisał:

Nie wiem skąd to uprzedzenie do dużej ilości osób w sojuszu... Niedługo będą kolejne czystki, co najmniej dwóch graczy się wyrzuci... Przecież i tak selekcja jest TOP100, więc nie ma co narzekać.

Źle niema i chyba nikt nie narzeka Przynajmniej mnie się podoba, bo jest okey - niema za dużo ludzie a także niema za mało. Jest tak akurat, a nawet można jeszcze trochę zejść niżej z ilością członków

Poza tym, ja swoje zdanie na ten temat wyraziłem już dawno, mówiąc że nie chciałbym żeby nasz sojusz miał np. 30 ludzi a do czego dążył Szalat Ja wolę mieć mniej ludzi ale dobrych i zgranych

Nyarlathotep W czasie selekcji, podsuwam Ci taką mała propozycje - abyś na pierwszym miejscu usuwał tych, co się w ogóle nie zarejestrowali na forum - nie patrz na pkt, patrz na zaangażowanie.

Pozdrawiam Star

#6 2007-12-02 10:49:26

Blondi

Młodzieniec

8665665
Punktów :   

Jesli chodzi o rejestrowanie sie na forum to Itek (moj brat) sie nie zarejestrowal poniewaz korzysta z mojego konta. Jezeli to jakis problem to sie zarejestruje.

#7 2007-12-02 21:15:33

Star vel Rolff

Administrator

status 2200239
8473930
Call me!
Punktów :   

Blondi napisał:

Jesli chodzi o rejestrowanie sie na forum to Itek (moj brat) sie nie zarejestrowal poniewaz korzysta z mojego konta. Jezeli to jakis problem to sie zarejestruje.

Lepiej niech sie zarejestruje - ponieważ, gdy będzie chciał napisać posta to nie wiadomo czy to Ty czy On

Wiem że może się podpisywać - ale może mu się zdarzyć zapomnieć o podpisaniu sie że to on i już będziemy myśleć że to Ty.

Dlatego jako admin forum, proszę o jego rejestracje na forum!

Pozdrawiam Star

Stopka forum

RSS